Activitats

Què fer a Catalunya? Aquí podreu trobar activitats que pel tipus d’experiència, entorn o preu us recomanem de tot cor. A Catalunya podem viure moments innoblidables, tot dependrà de l’encert de l’activitat. Les nostres propostes són ben variades. Feu-hi una ullada!

Visitar el celler ecològic Alta Alella

La DO Alella compta amb cellers tan especials com l’Alta Alella, un projecte familiar i ecològic que proposa una visita exclusiva d’1h 30m a les seves instal·lacions. Passejareu entre vinyes, coneixereu el celler i la cava, i acabareu l’experiència degustant 4 vins i caves. Preu: 20€/pax.

https://altaalella.wine/ca/

túnel del vent

Volar al túnel del vent

Qui no ha somiat mai poder obrir els braços i volar, així, sense més? Al Windoor d’Empuriabrava no caldrà que us llenceu en paracaigudes o fent aladelta: el túnel del vent us permetrà volar i fer piruetes a l’aire!

https://www.windoor-realfly.com

laberint blat de moro

Sortir del laberint de blat de moro

Sentir-se protagonista d’una pel·lícula de por és, per a molts, un desig i alhora un temor. A Castellserà (Urgell) podeu fer realitat aquesta experiència. Això sí, només hi ha una manera de sortir del laberint…

https://laberintdeblatdemoro.com

caiac a mont-rebei

Recórrer Mont-rebei en caiac

Si des de dalt de les parets del congost de Mont-rebei les imatges són increïbles, des de baix tenen una màgia espectacular: impressionen, meravellen, deixen sense aire.

https://ageraventurat.com

escape room castell

Fer un escape room en un castell

Escape Castle és una experiència que us encantarà: haureu de descobrir els secrets més ben amagats del castell de Montclar per tal de trobar el preuat Calze de Belial. Molta sort!

www.castellsdelleida.com

vinyes

Sopar entre vinyes

Us imagineu sopant sols, envoltats de vinyes, al cor d’una de les DO més desconegudes de Catalunya? El celler Bouquet d’Alella ofereix una experiència exclusiva: un sopar maridat amb un excel·lent vi.

https://bouquetdalella.com

observatori astronòmic

Viure i veure un dels cels més negres

De la mà dels astrònoms de l’Observatori Albanyà descobrireu els tresors que cada nit apareixen damunt nostre en l’únic International Dark Sky Park de l’Estat espanyol.

www.observatorialbanya.com

Deixar-se seduir pel projecte La Vinyeta

Un tast de vins a un celler únic, un pícnic entre vinyes, un bon esmorzar envoltats de ceps… Deixeu-vos seduir per aquest fantàstic celler de la DO Empordà i escolliu l’activitat que més us agradi.

www.lavinyeta.cat