Allotjaments

Els millors allotjaments de Catalunya! Aquí us deixem els allotjaments que us recomanem aferrissadament per a les vostres escapades per Catalunya. Si una cosa tenim ben clara és que d’una bona tria del lloc on dormir depèn l’èxit de l’escapada!

hostalet de begur

L’Hostalet de Begur

Un allotjament encantador al cor de Begur. Les habitacions, dissenyades per fer-te sentir únic, són de les més acollidores que hem vist mai. Totes elles tenen nom d’òpera i accés directe a la piscina, l’epicentre de l’hostalet.

https://www.hostaletdebegur.com/

gombrèn

La fonda Xesc

Gombrèn és el poblet on es troba aquesta fonda que ofereix tant uns àpats impressionants com l’oportunitat de passar-hi la nit. Les habitacions, clàssiques i còmodes, us permetran despertar-vos davant d’un paisatge verd i meravellós.

https://www.fondaxesc.com/

Albanyà

Bassegoda Park

El càmping Bassegoda Park d’Albanyà ofereix diferents possibilitats d’allotjament: des de parcel·les per a tendes i rulots, fins a bungalous que només tenen habitacions i d’altres que compten amb tota mena d’equipaments. Fantàstic també per anar-hi amb nens.

https://www.bassegodapark.com/

Palauet de la muralla

El Palauet de la muralla

Voleu posar-vos a la pell d’un antic noble lleidetà? Tan fàcil com passejar-se per les estances del Palauet de la muralla, un hotel com ben pocs hi ha! Us fascinaran tots els espais, però la biblioteca és la responsable de deixar-vos sense aire.

http://elpalauetdelamuralla.com/

Empúries

Hostal spa Empúries

Una habitació amb aquestes vistes és difícil de trobar. Aquest allotjament el recordem especialment perquè ens va enamorar. No només les vistes, també els detalls i les comoditats de l’habitació són increïbles. I si parlem del seu spa…!

http://hostalempuries.com/

Masia el Puig

Masia el Puig

Un allotjament rural aïllat de tot i integrat perfectament a un entorn verd i màgic. Els diferents espais per connectar amb la natura, la piscina infiniti d’infart, l’esmorzar deliciós…, tot plegat fan que aquesta masia sigui la desconnexió que necessiteu.

https://www.masiaelpuig.com/