Estiu 2020: vacances en època de Covid

estiu 2020 covid

La Covid-19 ha transformat les nostres vides. Ningú ho pot negar! El coronavirus ha fet que visquéssim mesos durs, de patiment i angoixa, protagonitzats per un confinament que ha deixat petja en nosaltres. Tanmateix, la primavera ens està demostrant que l’optimisme existeix i que hem de confiar en què els mesos que vindran ens portaran coses bones. Si tenim clara una cosa és que l’estiu 2020 serà inèdit, així que ha arribat el moment de preguntar-se… Com seran les vacances en època de Covid?

Ara més que mai: turisme de proximitat!

La cultura del km-0 fa temps que es troba present en molts de nosaltres. Apostar pels productes locals és la millor forma de recolzar les petites i mitjanes empreses de casa nostra, defugir del comerç agressiu dels gegants globals i garantir el consum sostenible. Ara, més que mai, és el moment del concepte de proximitat. També, i especialment, per al sector del turisme!

A més, tenim una sort immensa: viure a Catalunya. És difícil trobar a tot el planeta un indret on, amb ben pocs quilòmetres, tens mar, muntanya, plana, singles, volcans… Catalunya és el racó de món perfecte per escapar-te aquest estiu. La Costa Brava amb les seves cales d’infart, el verd intens de la Garrotxa, l’hipnotitzant paisatge de vinyes del Penedès, el congost de Mont-rebei i el seu color blau turquesa… Teniu tantes opcions on gaudir de l’estiu que, si n’heu de triar una, la tasca es convertirà en autèntic repte.

Dissenyar el viatge abans d’emprendre l’aventura: obligació d’enguany

Per això, us recomanem que descobriu els tresors que encara no coneixeu de la nostra terra i seguiu ampliant la llista d’indrets visitats del territori. Això sí, el consell és ben clar: traceu l’escapada per Catalunya a la perfecció abans d’emprendre el viatge. Pot ser que la Covid hagi comportat seqüeles per a alguns allotjaments i restaurants que s’hauran vist obligats a adaptar-se o, en el pitjor dels casos, baixar la persiana.

Des d’Escapades per Catalunya podreu dissenyar el viatge abans d’agafar el cotxe. Disposeu de diferents escapades a vàries destinacions, cada una de les quals compta amb atractius de tota mena: cales i platges, excursions per la muntanya, descobrir poblets de pedra, menjar grans àpats, allotjar-se en hotels amb encant, apuntar-se a activitats que s’ofereixen a cada lloc, etc. Així doncs, el nostre web t’ofereix l’oportunitat de tancar les vacances des de casa i viatjar amb tranquil·litat.

Les darreres dades: esperança per a les vacances

Les notícies cada cop són més optimistes i sembla que les fases de desconfinament avancen sense aturador. És en aquest moment que cal prendre consciència: realment cal que seguim descobrint el món com si res? És necessari que fem deu hores en avió per conèixer un país tropical? És aquest estiu l’any dels viatges d’ultramar? La resposta des d’Escapades per Catalunya és molt i molt clara i concisa: no! Aquest 2020 és l’estiu del turisme de proximitat, de cuidar els de casa, d’invertir en un territori fascinant del qual encara ens queda molt per descobrir. Aquest 2020, queda’t a casa, fes turisme al nostre territori, escapa’t per Catalunya!

One thought on “Estiu 2020: vacances en època de Covid

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s