Allotjaments romàntics: dormir en espais especials

Has somiat mai en dormir en un allotjament únic? Ara que ho diem, és estrany somiar en dormir, oi? És que passar la nit en un espai especial té un no sé què màgic que ens atrau moltíssim. Nosaltres hem pogut gaudir de nits singulars en allotjaments que ens han encantat i, per aquest motiu, no volem quedar-nos amb la informació i no compartir-la: al contrari! Tots els allotjaments romàntics que apareixen en aquesta publicació són escollits després d’haver-los viscut, i sense cap mena d’afany ni acord. Per tant, allò que llegiu és fruit de la nostra experiència i la recomanació és ben pura i honesta. Som-hi?

Catalunya té allotjaments romàntics amb molt d’encant: si busques una nit especial, aquesta publicació t’interessa!

Pirineu, Costa Brava, Penedès… És tan espectacular el nostre territori que vagis on vagis tens l’oportunitat de descobrir un tresor que no coneixies. I tenim tan gust els catalans, que en qualsevol raconet hi ha un allotjament romàntic i especial esperant-te. A nosaltres encara ens en queden moltíssims per descobrir, tot i que poc a poc la llista va creixent i es fa més difícil decidir quins són els quatre allotjaments romàntics que recomanem. Va, prou literatura i anem al gra: aquesta és la nostra selecció d’espais únics per a parelles.

Can Bonet, la màgia de la desconnexió

Quan pensem en Costa Brava ens venen al cap les cales rocoses, el mar turquesa, les aigües braves en ple hivern, etc., però hi ha una altra Costa Brava que a nosaltres ens té enamorats: l’interior. Poblets de pedra on sembla que el rellotge es va aturar fa molt temps, postes de sol en mig de camps d’arròs, infinitat de camins per recórrer en bicicleta…: tot això i molt més és l’interior empordanès. En aquest entorn meravellós, què millor que passar la nit a un allotjament romàntic molt especial? Can Bonet és la nostra proposta. Una masia reformada amb tres apartaments preciosos. Aquí la desconnexió és el pa de cada dia i la felicitat, el vi que l’acompanya. A més, els responsables són una jove parella que farà tot el que estigui a les seves mans perquè tingueu una estada meravellosa. Allotjant-vos a Can Bonet, situat a Sant Martí Vell, podreu visitar pobles encantadors que hi ha ben a prop, com ara Monells, Peratallada, Púbol, Palau-Sator o Madremanya.

Barraca entre vinyes, exclusivitat envoltats de ceps

Despertar-te en una barraca de pedra, obrir la porta i trobar-te un cistell ple d’embotits, esmorzar sols envoltats de vinyes i dir: es pot ser més feliç? Aquesta és la sensació que qualsevol parella té quan passa la nit a una de les tres barraques entre vinyes de l’Arboçar, a l’Alt Penedès. A més, si sou amants del vi, acabeu de descobrir la vostra experiència perfecta, perquè l’allotjament inclou un tast fantàstic al seu celler (Vins de Foresta) i un recorregut per les seves vinyes, feixes amb molta història al massís del Garraf. I per als que vulgueu completar l’estada amb un bon passeig, des de les barraques podreu caminar pels nombrosos senders que se’n deriven i delectar-vos amb vistes d’escàndol a Montserrat.

La Vista Brava, una postal d’estiu

Tot i que ara costa d’imaginar-nos en banyador i a la platja, els dies passen volant i d’aquí a menys del que creiem començarà a arribar el bon temps. Té gràcia que ens atrevim a dir això en plena onada de fred, oi? És que no ens manca l’optimisme i les ganes d’estiu. I, a més, ara és un bon moment per anar planejant què fer aquells caps de setmana de bon temps en què tothom anirà com boig buscant un allotjament encantador. Si ara et poses les piles, ja ho tindràs a la butxaca i ningú ni res podrà evitar que gaudiu d’una escapada romàntica a la Costa Brava. En aquest cas, us recomanem el B&B La Vista Brava, una masia de Santa Cristina d’Aro amb quatre habitacions i vistes a la Costa Brava, que gaudeix d’una piscina meravellosa i una tranquil·litat que no voldreu abandonar de cap de les maneres. A més, al·lucinareu amb l’esmorzar, així que prepareu la gana i la il·lusió per viure un bon cap de setmana romàntic.

Mas l’Arlequí, pau en estat pur

Saps allà on podries pedre’t i viure una vida aïllada de tot? Potser tu coneixes molts indrets que podrien respondre a aquesta descripció, però si algú ens ho preguntés a nosaltres ho tindríem molt clar: Mas l’Arlequí, a Rojals. Situat a les muntanyes de Prades, aquesta masia compta amb cinc habitacions decorades cada una de forma diferent i que encaixen a la perfecció amb la seva essència: la desconnexió. El tarannà dels responsables, tranquil i distès, convida a gaudir d’una estada sense més pretensions que la d’atrevir-se a viure. Des de Mas l’Arlequí podreu trepitjar natura a peu o en bicicleta, descobrir un entorn poc concorregut i passar-ho d’allò més bé aprofitant la piscina de l’allotjament, la zona d’hamaques o l’observatori astronòmic. No sona increïble?

Una estada en parella en un lloc exclusiu pot recordar-se tota la vida: si és així, val la pena encertar, oi?

Una escapada romàntica, un allotjament ideal per gaudir d’una nit exclusiva per a la parella… Portem al damunt mesos difícils, amb una retallada vida social que ens ha canviat, amb unes mesures de seguretat que han entrat a formar part del nostre dia a dia… Vist així, no creus que és el moment idoni per somiar amb una escapada romàntica i donar-vos una alegria i carregar-vos de piles per seguir amb força tots els mesos que tenim per davant? Nosaltres, just abans del confinament municipal, vam poder gaudir d’una de les escapades de la llista, a la Barraca entre vinyes, i l’experiència ens va donar l’aire suficient per continuar amb energia setmanes i setmanes. De fet, ja estem somiant amb la propera…

One thought on “Allotjaments romàntics: dormir en espais especials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s